Om mig

Så länge jag kan minnas har jag haft en förkärlek för ordet och bilden. Jag rör mig i gränslandet mellan journalisten, skribenten, webbredaktören och fotografen. Förmågan att byta hatt och gå in i de olika rollerna har utmejslats med tiden. Mina bevakningsområden som journalist är; rättsfrågor, sociala-samhälls- och existentiella frågor. Jag gillar både djupet och ytan. Både att göra journalistiska grävjobb som att skriva om relationer och personlig utveckling i livsstilsmagasin.

Jag tror att jag föddes med en fråga på läpparna och mitt intresse för andra människor och ”världar” har alltid varit stor. Jag är nogrann, både med text och deadlines och dubbelkollar alltid fakta. Jag tror inte på papperstidningens död men däremot på webbens enorma framfart, även gällande webb-tv. Därför har jag pluggat till webbredaktör. Förutom att jag skriver redaktionella texter så skriver och redigerar jag text och bildbehandlar för webben.
Jag pratar spanska och bor på södermalm i Stockholm.

Hör gärna av dig!

Om mig

BirgittaSom frilans har jag skrivit om kultur, samhälls- och religionsfrågor med mera. Personporträtt är en favorit. Jag har jobbat med tidskrifter, tidningar, webb och radio. Hör gärna av dig < här > om du vill ha mer information eller boka uppdrag. /Birgitta

Prenumerera/feed

Sök